Restaurant ’t Markerhuisje in Amsterdam
Restaurant \'t Markerhuisje
2e Wittenburgerdwarsstraat 133
1018LP Amsterdam
Telefoon: 020-7749186


Klanten geven dit restaurant een score van: 63% uit 100 na 0 beoordelingen.*
Zij betaalden gemiddeld: € 0 per persoon alles inclusief.*


Bij Restaurant \'t Markerhuisje kunt u Mediterraan, Portugees, Tapas eten. Restaurant \'t Markerhuisje is gevestigd aan de 2e Wittenburgerdwarsstraat te Amsterdam. U kunt gezellig in dit restaurant eten. Daarnaast kunt u hier terecht voor catering.

Meer informatie over Restaurant \'t Markerhuisje:

Lekker Eten Beter Leven

Lekker eten in Amsterdam aan het water.
In ons eetcafe hebben we naast onze gewone menukaart ook enkele Portugese specialiteiten. Kip piri-piri onderandere, piri-piri is de naam voor Portugese pepers wel heet maar niet te picant.
In het Markerhuisje hebben wij een speciale horizontale grill met een waterla, die voorkomt het onstaan van benzopirenen en de kip onderandere blijft lekker mals houd.
De keuken is open tot 22:00, tot die tijd worden maaltijden geserveerd bij ons terras aan het water.

Zolang de buren geen overlast ondervinden, de keuken blijft open tot 22:00, ons terras is open maximaal tot 24:00 uur. Het menu is eenvoudig maar lekker, daarnaast maken wij dagagelijks een wisselend Menu om zodat er altijd iets nieuws bij is.

Heeft u speciale wensen voor groepen: neem contact met ons op A.U.B., voor feesten hebben wij een ruimte waar eventueel muziek kan gespeeld worden, zie ons speciale offertes en tapas aanbieding voor feesten en partijen. Kindervriendelijk, tijdens uw diner kunnen de kinderen gebruik van maken van ons souterrain waar zij kunnen lekker spelen. Onze locatie is zeer geschikt voor bruiloften.

Wij kunnen tot 49 gasten ontvangen.

Tot gauw, ate breve!

Bij ons kunt u ook afhalen

In de zomer hebben wij ons terras aan het water


Openingstijden:

Maandag:
Dinsdag:
Woensdag:
Donderdag:
Vrijdag:
Zaterdag:
Zondag:


* berekend uit beoordelingen op MeerMensen.NL