El Pincho Tapasbar in Haarlem
El Pincho Tapasbar
Riviervismarkt 17
2011HJ Haarlem
Telefoon: 023 5530288


Klanten geven dit restaurant een score van: 63% uit 100 na 0 beoordelingen.*
Zij betaalden gemiddeld: € 19 per persoon alles inclusief.*

Prijs menu vanaf: € 8.5

Bij El Pincho Tapasbar kunt u Mediterraan, Spaans, Tapas eten. El Pincho Tapasbar is gevestigd aan de Riviervismarkt te Haarlem in de wijk Centrum. U kunt gezellig in dit restaurant eten. U kunt hier ook Mediterraan, Spaans, Tapas eten afhalen. Daarnaast kunt u hier terecht voor catering. Vegetariers kunnen hier ook iets op de menukaart vinden. Dit restaurant biedt plaats aan 120 gasten. Uw gastheer/vrouw paul van der Werff maakt het u graag naar de zin. Parkeermogelijkheden: parkeergarage de Appelaar op 50 m.

Bijzonderheden:

Gespecialiseerd in groepen, tapas op het water en aparte bodega met bar voor groepen tot 30 personen.

Meer informatie over El Pincho Tapasbar:

El Pincho heeft naamsbekendheid verworven, in een compleet gerestaureerd pand op de prachtige Riviervischmarkt in Haarlem, door de gezellige uitstraling en schitterende tapasgerechten. Op het terras met uitzicht op de Sint Bavo-kerk, zit u in de zomer midden in de gezellige stadsdrukte van Haarlem met op de achtergrond als contrast een Spaans muziekje dat zorgt voor mediterrane sferen. Deze zijn ook terug te vinden in de inrichting, een oude tegelvloer en vrolijk gekleurde goudgele muren.

Onder het restaurantgedeelte is ‘La Bodeguita’ te vinden, een barretje waar u met een groep tot 30 personen terecht kunt en op de tweede verdieping bevindt zich nog een speels aangeklede ruimte met kleine foto’s en schilderijtjes, dat uitermate geschikt is om te reserveren voor gezelschappen, waarbij u gebruik kunt maken van een uitgebreid Tapas-buffet. De inhoud van de kaart laat zich raden: El Pincho serveert tapasgerechten uit verschillende delen van onze wereld. Natuurlijk Zuid-europa, maar ook Zuid-Amerikaanse tapas komen aan bod. De tapasgerechten variëren door de afwijkende smaken en de traditionele gastronomische gewoontes van de verschillende streken.

Naast de vaste menukaart is er een wisselende maandkaart, waar onder andere de wat meer gewaagde gerechten aan bod komen, voor de liefhebber die af en toe eens iets anders wil proberen! Heel bijzonder is de ‘Jamón Ibérico Pata Negra’, Iberische ham die maar liefst 24 maanden heeft gerijpt en waarbij de smaak van speciale eikels die gevoerd zijn aan de varkens subtiel doorschemert. Om dit gerecht helemaal af te maken, kunt u er Licor de Belotta bij bestellen, wederom gemaakt van het onderschatte natuurproduct. De wijnkaart voert uitsluitend Spaanse wijnen, San Miguel stroomt uit de biertap en de Cortado’s en Carajillos maken uw zuidelijke avondbeleving compleet.

Het El Pincho team ziet het liefst dat u dansend en neuriënd op de Salsa-klanken nageniet van een geslaagde avond!


Openingstijden:

Maandag:
Dinsdag:17.00 - 22.30
Woensdag:17.00 - 22.30
Donderdag:17.00 - 22.30
Vrijdag:17.00 - 22.30
Zaterdag:17.00 - 22.30
Zondag:17.00 - 22.30


* berekend uit beoordelingen op MeerMensen.NL