Club Restaurant Keu in Haarlem


Club Restaurant Keu
Lange Veerstraat 20-22
2011DB Haarlem
Telefoon: 023 5511881


Klanten geven dit restaurant een score van: 63% uit 100 na 0 beoordelingen.*
Zij betaalden gemiddeld: € 27 per persoon alles inclusief.*

Prijs menu vanaf: € 26.5

Bij Club Restaurant Keu kunt u Internationaal, Tapas eten. Club Restaurant Keu is gevestigd aan de Lange Veerstraat te Haarlem in de wijk Centrum. U kunt gezellig in dit restaurant eten. Daarnaast kunt u hier terecht voor catering. Vegetariers kunnen hier ook iets op de menukaart vinden. Dit restaurant biedt plaats aan 50 gasten. Uw gastheer/vrouw Ronald Keusters maakt het u graag naar de zin. Parkeermogelijkheden: Parkeer Garage .

Bijzonderheden:

De inmiddels fameuze Keu-formule is simpel en doeltreffend: Prikken Pakken Happen en Tappen. Het menu is samengesteld op een tapas-achtige wijze

Meer informatie over Club Restaurant Keu:

Het grote genieten in Haarlem
De Keu(ze) is helemaal aan jou en je vrienden! Een informele, clubachtige ruimte. Openbaar, maar toch gezellig intiem. Beetje trendy, beetje chiq, maar Keu is vooral The Place To Be!

Enthousiasme en plezier
In Club-Restaurant Keu kun je naar hartelust genieten van het leven. Alles en iedereen straat enthousiasme en plezier uit. Van een kok die zich spontaan ontpopt als circusartiest en de barman die een heerlijke cocktail voor je staat te shaken tot een keur aan entertainers. Op verwachte en onverwachte momenten zie en hoor je muzikaal en komisch talent, Dj's en andere performers.

World famous for fingerfood
Verwennen is troef voor chef-kok Thijs Stut en daarvoor heb je geen bestek nodig. De inmiddels fameuze Keu-formule is simpel en doeltreffend: Prikken Pakken Happen en Tappen. Het menu is samengesteld op een tapas-achtige wijze. De porties zijn beheersbaar en je kan dus zelf combinaties maken waar je zin in hebt. Niet alles hoeft tegelijk,je kan je eigen tempo bepalen. Voor degene die geen zin hebben om zelf te kiezen of zich graag laten verassen geeft de Keuze Keu in 4 gangen een mooie rondleiding door de kaart!

Een greep uit het menu:
Oosterse Ossenhaasprikker
Kip Yakitori
Lamskoteletjes met thijm en rozemarijn
Spare ribs
Tonijnspies in zoete sesam marinade
Keuze Keu (4 gangen verrassing)
En nog veel meer lekkers!

Drink Dine and Dance
Alles kan in Keu. Daarom is het ook een perfecte gelegenheid voor feesten en partijen.

Wine and Dine
Bij culinair genieten hoort een vorstelijke keu(ze) aan dranken. Naast de bekende bieren, borrels, aperitieven, wijnen en champagnes, kun je in keu de heerlijkste cocktails proeven


Openingstijden:

Maandag:
Dinsdag:
Woensdag:
Donderdag:
Vrijdag:
Zaterdag:
Zondag:


* berekend uit beoordelingen op MeerMensen.NL